2023-08-22 14:07Pressmeddelande

Charlotta Bryskhe ny försäljningschef på Svenska Möten 

Charlotta Bryskhe - Försäljningschef Svenska MötenCharlotta Bryskhe - Försäljningschef Svenska Möten

Fler och fler företag och organisationer inser kraften i det fysiska mötet och upplever behovet av en strategisk mötespartner. Någon som kan hjälpa dem att samla alla sina bokningar på samma ställe, få överblick, kostnadskontroll, statistik och service. Här har Svenska Möten ett mycket starkt erbjudande med en hög kundnöjdhet som inneburit och talar för en fortsatt stark tillväxt. Som ett led i detta har Charlotta Bryskhe anställts som ny försäljningschef. 

Charlotta har en gedigen erfarenhet av försäljning och ledarskap från olika branscher. Närmast kommer hon från rekryteringsbranschen och har dessförinnan arbetat inom Bonnierkoncernen, Schibsted samt på försäkringsbolaget Svedea. Med sin breda bakgrund från olika branscher och tjänster ser vi att hon med nya ögon kan utmana Svenska Mötens befintliga arbetssätt och komplettera säljteamet på sin fortsatta utvecklingsresa. 

 – Charlotta blir med sina erfarenheter och kunskap en värdefull och viktig pusselbit i arbetet att hjälpa våra kunder att utveckla sina möten till att bli en strategiskt viktig del i företagens framgång, säger Jannis Norén Karras, vice vd och kommersiell chef Svenska Möten. 

Svenska Möten har sedan en tid tillbaka sett ett förändrat mötesbeteenden hos svenska företag. Allt fler väljer att utveckla sina mötespolicys och upphandla en långsiktig mötespartner i syfte att dra ner på administrationskostnader och få en bättre överblick över mötes- och konferensbokningar för de anställda. Svenska Möten upplever också ett ökat intresse för företagskultur, något även Svenska Mötens senaste trendrapport lyfter som en outnyttjad potential och som många företag skulle ha vinning av att satsa på.  

– Det känns jättekul och spännande att bli en del av Svenska Mötens framgångsrika säljorganisation och jag ser fram mot att tillsammans med övriga i teamet få driva och utveckla relationerna med både våra befintliga och nya kunder, säger Charlotta Bryskhe. 

Charlotta började på Svenska Möten den 1:a juni 2023. 


Om Svenska Möten

Svenska Möten är experter på möten och hjälper företag och organisationer att utvecklas genom att ta vara på kraften i det personliga mötet. Svenska Möten grundades 1981 och ägs gemensamt av över 130 mötesanläggningar runt om i Sverige. Samtliga anläggningar är certifierade utifrån höga kvalitetskrav och miljömärkta enligt Svanen eller Green Key. Svenska Möten är certifierade enligt ISO 9001 Kvalitetsledningssystem och ISO 14001 Miljöledningssystem.

Kontaktpersoner

Maria Skarve
Marknads- och Kommunikationschef
Maria Skarve