2023-08-17 13:13Pressmeddelande

Svenska Möten partner till Mötesplats Offentliga Affärer

Mötesplats Offentliga Affärer är mötesplatsen och konferensen för de som arbetar med upphandling och inköp i en offentlig organisation. En mötesplats för kunskap och de senaste rönen och ett utmärkt tillfälle att hålla sig uppdaterad kring det senaste inom yrkesområdet. Svenska Möten är 2023 partner till Mötesplats Offentliga Affärer.

– Som Sveriges ledande aktör inom möten och konferens är det för oss en självklarhet att vara med på Mötesplats Offentliga Affärer. Vi vill bidra med vår kunskap om hur man tillsammans med en strategisk mötespartner kan få bättre styrning, uppföljning och kvalitetssäkring av sina konferenser samt spara både tid och pengar. En annan viktig anledning är att lyssna och lära av andra. Träffa och prata med både befintliga och kanske framtida kunder och öka vår förståelse för deras behov, säger Jannis Norén Karras – vice VD och kommersiell chef Svenska Möten.

Konferensen pågår under två dagar och täcker ämnen inom hållbara offentliga affärer, digitalisering och innovation, lagar och regler samt entreprenad och mycket mer. Besökarna erbjuds även en helintegrerad utställning där de kan träffa leverantörer, myndigheter och organisationer och ta del av deras lösningar så att de kan skapa effektivare och hållbarare verksamheter.

– Svenska Möten deltar under hela konferensen och besökare kan bland annat komma och prata med oss i vår monter. På scen kommer jag tillsammans med Anna Övergaard, senior Customer Success Manager på Mercell Commerce AB prata om att upphandla möten och konferenser med kvalitet, styrning och hållbarhet, fortsätter Jannis.

Mötesplats Offentliga Affärer går av stapeln 27-28 September 2023 på Nacka Strand Möten & Event. Som partner kan Svenska Möten erbjuda två förmånliga alternativ. Ange kod SMART-PARTNER för 1 200 kr rabatt (ordinarie pris 6 900 kr) på hela programmet (2-dagars fullvärdig biljett till Mötesplats Offentliga Affärer, inklusive konferens, Almegas Upphandlingsdag, öppna Anbudsscenen, utställningen, lunch, fika och bankett) eller koden ANBUD som ger dig fri entré till utställningen och öppna Anbudsscenen.

Läs mer om Mötesplats Offentliga Affärer och boka biljett.


Om Svenska Möten

Svenska Möten är experter på möten och hjälper företag och organisationer att utvecklas genom att ta vara på kraften i det personliga mötet. Svenska Möten grundades 1981 och ägs gemensamt av över 130 mötesanläggningar runt om i Sverige. Samtliga anläggningar är certifierade utifrån höga kvalitetskrav och miljömärkta enligt Svanen eller Green Key. Svenska Möten är certifierade enligt ISO 9001 Kvalitetsledningssystem och ISO 14001 Miljöledningssystem.

Kontaktpersoner

Maria Skarve
Marknads- och Kommunikationschef
Maria Skarve